Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 17-23 Decembrie

Se anunta o saptamana frumoasa, vesela si plina de vesti bune pentru majoritatea zodiilor. Nativii vor fi insa incercati karmic in perioada curpinsa intre 17 si 23 decembrie!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Pentru nativii Berbec perioada cuprinsa intre 17 si 23 se anunta a fi plina de evenimente si situatii placute, iar tonusul psihic al nativilor va fi unul excelent.

Horoscopul sanatatii/horoscop saptamanal pentru toate zodiie - berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti - se anunta indatoriri karmice.

Nativii sunt entuziasti, luptatori, implicati, plini de energie si optimisti.

Din punct de vedere fizic, nativii au un organism puternic, rezistent in fata bolilor de sezon, cu o puternica forta de regenerare. Astfel ca in aceasta saptamana astrele nu predispun la afectiuni importante, iar in cazul celor suferinzi de boli cronice, simptomele nu se vor accentua. Atentie insa la cei care sufera de boli de inima, de plamani, articulare sau osoase – este posibila o agravare a simptomatologiei in aceasta saptamana. De aceea va recomandam in aceste cazuri sa va imbracati corespunzator si sa evitati expunerea prelungita la frig.

Citește și:

Sfatul astrologului: nu faceti excese alimentare.

Horoscopul sanatatii/horoscop saptamanal pentru toate zodiie - berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti - se anunta indatoriri karmice. Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru nativii Taur se anunta o saptamana excelenta atat pe planul sanatatii, cat si in alte domenii.

Nativii prezinta o energie fizica debordanta, pofta de cunoastere, un organism puternic si rezistent in fata bolilor, astfel incat starea de sanatate se anunta a fi foarte buna in aceasta perioada.

Atentie la excesele alimentare – sistemul digestiv va este sensibil. Evitati toate acele preparate sau alimente care stiti ca va fac rau.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.