Setari Cookie-uri

Horoscop de Sarbatoare: Sanatatea intre 24 si 30 Decembrie

Cerul astral al zodiilor sugereaza o saptamana buna, chiar excelenta pentru unele zodii. Sunt aspectate momente de schimbare, de nou inceput, precum si de revelatie, odihna si multumire. Aceste zile magice vor fi motiv de bucurie si sanatate pentru intreg zodiacul.

Fizic va simtiti excelent, parcurgeti o perioada de relaxare in care uitati de grijile cotidiene si va dedicati mai mult timp rasfatului propriei persoane. Organismul vostru este puternic, rezistent, aveti o imunitate buna si bolile nu va creeaza probleme.

horoscopul sanatatii in saptamana craciunului pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, scorpion, balanta, capricorn, sagetator, varsator, pesti

Psihic insa este posibil ca, din cand in cand, sa simtiti o stare de incordare, de nemultumire, de revolta interioara, grabindu-va sa realizati mai devreme de cat ar trebui unele dorinte. Nu va grabati, norocul va va surade atunci cand este momentul potrivit.

Desi una din trasaturile zodiei voastre se refera la placerea de a manca, totusi astrele va predispun la cumpatare in aceasta satamana si daca asa va fi, nu se intrevad probleme ale sistemului digestiv.

Sfatul astrologului: aveti mai multa incredere in viitorul vostru.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

horoscopul sanatatii in saptamana craciunului pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, scorpion, balanta, capricorn, sagetator, varsator, pesti Pentru cei care s-au nascut in semnul Gemenilor se anunta o saptamana plina de romantism, de dragoste, momente de neuitat alaturi de persoana iubita si de cei dragi.

Citește și:

Psihic nativii Gemeni prezinta un tonus excelent, sunt creativi, ingeniosi, contagiosi de veseli, deschisi jocurilor si chiar prezentarilor in public. Prietenii se aduna in jurul nativilor Gemeni si am putea spune ca aceasta perioada este atat de dinamica si plina de voie buna, incat nici nu se putea mai bine pentru aceste zile de sarbatoare.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.