Setari Cookie-uri

Horoscop de Sarbatoare: Sanatatea intre 24 si 30 Decembrie

Cerul astral al zodiilor sugereaza o saptamana buna, chiar excelenta pentru unele zodii. Sunt aspectate momente de schimbare, de nou inceput, precum si de revelatie, odihna si multumire. Aceste zile magice vor fi motiv de bucurie si sanatate pentru intreg zodiacul.

Fizic nativii Gemeni sunt usor vulnerabili afectiunilor respiratorii, articulare si digestive. De aceea va atragem atentia cu privire la expunerea la frig, la alimentatie caci sunteti predispusi exceselor.

Sfatul astrologului: evitati excesele de orice fel.

horoscopul sanatatii in saptamana craciunului pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, scorpion, balanta, capricorn, sagetator, varsator, pesti

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Nativii Rac se bucura de o saptamana excelenta, de care aveau nevoie dupa o vreme destul de incarcata cu evenimente neplacute sau solicitante.

Vor simti aceasta saptamana ca o usurare, ca o incheiere a unei lungi si obositoare etape de viata, asadar astrele ii favorizeaza pe acesti nativi si ii ajuta sa capete voie buna, sa se indeparteze de suferinte fizice si psihice, dar si de nelinisti si nemultumiri.

horoscopul sanatatii in saptamana craciunului pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, scorpion, balanta, capricorn, sagetator, varsator, pesti Astrele sunt asa asezate ca si cum se incheie in aceasta saptamana un an astrologic al nativilor Rac care, in mod accidental, se suprapune peste anul calendaristic.

Citește și:

Nativii rac sunt incarcati de sentimente premonitorii, de intuitie puternica a adevarului si viitorului, de aceea pentru a va pastra echilibrul este indicat sa va ascultati simturile, indiferent de ce spun ceilalti.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.