Setari Cookie-uri

Horoscop 2013: cum stam cu sanatatea in prima saptamana a anului

Zodiile isi incep anul cu dreptul, am putea spune, din punct de vedere al sanatatii. Pentru unii nativi se anunta vreme de distractie, pentru altii zile calde in sanul familiei. Cert este ca zodiacul sanatatii aduce o veste buna pentru majoritatea dintre noi: putem consuma toate bunatatile la care poftim, caci starea de sanatate este foarte buna!

Psihic sunteti avizi de cunoastere, simtiti nevoia sa invatati sau sa cititi ceva frumos, o carte, o materie care va este draga. Aveti un tonus intelectual foarte bun asadar profitati de aceasta ocazie.

Sfatul astrologului: nu va lasati prada lenei.

Horoscop 2013: cum stam cu sanatatea in prima saptamana a anului

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Pentru nativii Gemeni prima saptamana a anului 2013 se anunta excelenta. Prezentati un tonus psihic si emotional excelent, sunteti tandri si grijulii, iar ceilalti va considera contagiosi privind veselia si voia buna.

Nici din punct de vedere fizic nu stati mai rau. Desi mesele sunt copioase si noptile prezinta putine ore de odihna, totusi organismul dumneavoastra prezinta toate resursele pentru a va simtiti bine.

Sfatul astrolgului: distrati-va asa cum simtiti.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Nativii Rac petrec o saptamana la extreme – cand sunt foarte veseli si binedispusi, cand devin constransi, irascibili si stresati.

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.