Setari Cookie-uri

Horoscop 2013: cum stam cu sanatatea in prima saptamana a anului

Zodiile isi incep anul cu dreptul, am putea spune, din punct de vedere al sanatatii. Pentru unii nativi se anunta vreme de distractie, pentru altii zile calde in sanul familiei. Cert este ca zodiacul sanatatii aduce o veste buna pentru majoritatea dintre noi: putem consuma toate bunatatile la care poftim, caci starea de sanatate este foarte buna!

Asa sunt resimtite de catre nativii Rac numeroasele evenimente care vor avea loc in aceasta perioada, astfel ca vor avea parte de relatii parteneriale deficitare sau nu, de rezultate bune sau mai putin asteptate. Si cum nativii Rac sunt sensibili, toate aceste evenimete sunt resimtitite exagerat.

Horoscop 2013: cum stam cu sanatatea in prima saptamana a anului

Va recomandam sa nu lasati toate evenimentele sa va afecteze, ci sa le filtrati doar pe cele care va fac bine si va binedispun.

Din punct de vedere fizic va simtiti mult mai bine decat in saptamanile precedente, sanatatea fizica nu va creeaza probleme. Nici cei care sufera de boli cronice nu vor suferi simptome neplacute.

Sfatul astrologului: lasati sa patrunda in sufletul vostru doar evenimentele placute.

Horoscop 2013: cum stam cu sanatatea in prima saptamana a anului Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Plini de entuziasm si creativitate, nativii Leu debuteaza in prima saptamana a anului 2013 cu un tonus excelent, cu o luciditate si efeverscenta mentala extraodinara.

Citește și:

Este bine sa nu porniti discutii contradictorii cu un Leu in aceasta saptamana, pentru ca nu veti avea suficiente argumete sa rezistati in fata unui nativ caruia procesele cerebrale ii functioneaza la cote maxime.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.