Setari Cookie-uri

Horoscop 2013: cum stam cu sanatatea in prima saptamana a anului

Zodiile isi incep anul cu dreptul, am putea spune, din punct de vedere al sanatatii. Pentru unii nativi se anunta vreme de distractie, pentru altii zile calde in sanul familiei. Cert este ca zodiacul sanatatii aduce o veste buna pentru majoritatea dintre noi: putem consuma toate bunatatile la care poftim, caci starea de sanatate este foarte buna!

Din punct de vedere fizic nativii Leu sunt bine aspectati astral, sanatatea nu le va crea probleme, in ciuda exceselor alimentare din ultima perioada. Au un organism rezistent, care se regenereaza usor, asadar aceasta saptamana aduce numai vesti bune pentru acesti nativi.

Horoscop 2013: cum stam cu sanatatea in prima saptamana a anului

Sfatul astrologului: aveti grija la echilibrul afectiv.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

O satamana frumoasa pentru nativii Fecioara, un avant in noul an pe toate planurile.

Horoscop 2013: cum stam cu sanatatea in prima saptamana a anului Mai mult decat atat, acesti nativi sunt de laudat pentru ca reusesc ca, in toiul distractiei si a veseliei, sa manance moderat, sa consume alcool cu moderatie, sa traiasca cu un gram de preventie. Evident ca sub o astfel de manifestare sanatatea acestor nativi va fi excelenta!

Din punct de vedere psihic si emotional se simte nevoia odihnei si a linistei in familie, motiv pentru care va recomandam sa nu va neglijati aceste nevoi.

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.