Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 14-20 ianuarie

In aceasta saptamana schimbarile de care vorbeam la inceputul anului isi fac simtita prezenta. Presiunile noilor responsabilitati pot face ca aceast interval de timp sa fie unul incarcat si suprasolicitant pentru o parte din zodii. Insa din punct de vedere al sanatatii fizice majoritatea nativilor se vor bucura de vesti bune.

Astfel ca tonusul psihic al acestor nativi va fi unul foarte bun, insa exista riscul suprasolicitatii, al tulburarilor de somn si de aici al afectiunilor secundare acestor riscuri.

Fizic nativii Taur au o sanatate buna, organismul lor este rezistent in fata bolilor de sezon. Trebuie sa accentuam facptul ca in aceasta saptamana sunt favorizate activitatile sportive.

Sfatul astrologului: veti avea o sete de cunoastere in aceasta saptamana, este recomandat sa o urmati.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni traiesc o saptamana aglomerata si totodata provocatoare, plina de evenimente intersante si solicitante.

horoscopul sanatatii saptamanal

Sanatatea s-ar putea sa fie tulburata spre finalul saptamanii, mai ales daca anumite simptome sau boli au fost neglijate, lasate netratate, si care acum se vor acutiza. De aceea recomandam ca orice manifestare sa nu fie neglijata pentru ca exista un risc astral de agravare.

Citește și:

Din punct de vedere psihic, nativii Gemeni se vor simti epuizati si chiar usor depresivi spre finalul saptamanii, irascibili si tulburati. Recomandarea astrologului este sa gasiti timp de relaxare, dragi nativi Gmeni, si sa incercati sa nu exagerati grijile din prezent, astrele arata ca sunt nefondate. Prin urmare incercati sa fiti mai detasati de evenimentele zilnice.

Sfatul astrologului: nu mai puneti la suflet toate evenimentele.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.