Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 14-20 ianuarie

In aceasta saptamana schimbarile de care vorbeam la inceputul anului isi fac simtita prezenta. Presiunile noilor responsabilitati pot face ca aceast interval de timp sa fie unul incarcat si suprasolicitant pentru o parte din zodii. Insa din punct de vedere al sanatatii fizice majoritatea nativilor se vor bucura de vesti bune.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Perioada cuprinsa intre 14 si 20 ianuarie se anunta foarte buna pentru nativii Rac. Acestia au un tonus psihic bun, o stare interioara de bine, prezinta un echilibru emotional cum de mult n-au mai avut, sunt inspirati, increzatori, motivati, activi.

Este posibil ca primele zile din saptamana nativii Rac sa fie mai ingrijorati, griji care vin inca din saptamana precedenta, dar in rumatoarele zile vor gasi posibilitatea de autocontrol al sentimentelor negative: teama, depresie, anxietate, gelozie, nemultumiri etc.

horoscopul sanatatii saptamanal

Starea interioara a acestor nativi se echilibreaza, acestia vor gasi vreme mai multa de introspectie, de analiza lucida a unor evenimente de viata.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, nativii Rac se vor simti bine in aceasta saptamana, in special spre finalul acestei perioade.

Citește și:

Este posibil ca in primele zile ale saptamanii, mai ales nativii Rac diagnosticati cu boli cronice, sa sufere o acutizare a simptomelor sau bolile de sezon sa le dea batai de cap.

Aceste acutzari sau afectiuni usoare se remit repede, astfel ca am putea spune, sintetizand, ca cel putin a doua jumatate a saptamanii se anunta a fi excelenta pentru nativii Rac din punct de vedere al sanatatii.

Sfatul astrologului: gasiti activitati care va inveselesc, sunteti predispusi la deprsie.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.