Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in in aceasta saptamana

Se anunta o saptamana cu bune si cu rele in privinta sanatatii fizice si psihice, este o saptamana cu evenimente imprevizibile, iar reactia zodiilor in fata acestora este importanta.

Din punct de vedere psihic, nativii Taur sunt inventivi, desi se vor simti obositi, sunt puternici si optimisti, desi li se pun piedici. Au un tonus psihic bun, dar au nevoie de mai multa odihna.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Fizic nativii Taur se simt usor slabiti de energie, au nevoie de o alimentatie mai calorica si energizanta si pot sufri dureri la nivelul sistemului digestiv sau dureri articulare ori renale.

Sfatul astrologului: incercati sa va odihniti mai mult.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

O saptamamana interesanta pentru nativii Gemeni, plina de surprize care ii determina pe nativi sa faca fata noutatilor, dar si schimbarilor.

Sunt schimbari bune, care aduc Gemenilor mici bucurii care le fac viata mai frumoasa. Din punct de vedere al sanatatii psihice nativii sunt foarte bine aspectati, au un tonus fantastic, sunt creativi, au putere de invatare, o capacitate de memorare foarte buna si fac fata cu usurinta stresului de zi cu zi.

Citește și:

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.