Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in in aceasta saptamana

Se anunta o saptamana cu bune si cu rele in privinta sanatatii fizice si psihice, este o saptamana cu evenimente imprevizibile, iar reactia zodiilor in fata acestora este importanta.

In privinta sanatatii fizice, posibil ca bolile de sezon sa le strice buna dispozitie, dar nu se intrevad afectiuni majore, cu riscuri importante.

Sfatul astrologului: este o perioada avantajoasa pentru voi, implicati-va in actiuni care va fac bine. Nu va lasati influentati.
horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Nativii Rac incep o perioada favorabila pentru ei, perioada care va dura cateva luni si care ii va determina pe nativii Rac sa accepte unele schimbari in viata lor, inclusiv in privinta sanatatii.

Echilibrul interor al nativilor este unul bun, cu vibratii subtile si influente pozitive, psihic insa este posibil ca nativii Rac sa se simta usor nemultumiti, in apecial cand vine vorba de cei dragi. Dar micile suparari trec repede si Racii sunt destul de ingaduitori in aceasta saptamana.

Fizic este posibil ca nativii sa se simta obositi, grijile de zi cu zi le consuma energia. Unele boli mai vechi pot fi resimtite mai puternic in aceasta saptamana, de aceea astrologii recomanda mai multa odihna.

Citește și:

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.