Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 11-17 februarie

O saptamana exceptionala pentru majoritatea zodiilor, cu evenimente astrale rare, de bun augur, care vor marca existenta pe termen lung pentru multi nativi.

Fizic organismul Taurilor, desi ar avea nevoie de mai multa odihna, prezinta insa multa energie, agitatie chiar, manifestandu-se cu insomnii si dorinta pentru sport. Sanatatea este astfel foarte buna, iar daca aveti de efectuat un tratament sau ati programat o operatie, atunci perioada este cat se poate de buna.

Sfatul astrologului: incercati un supliment de relaxare seara, care va ajuta sa dormiti.

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Iata o alta zodie pentru care planul psihic este foarte bine aspectat! Veti avea foarte multe idei bune, veti analiza aspecte din viata voastra care se vor schimba in bine, chiar daca efectul nu il veti resimti acum.

Tonusul psihic este foarte bun, aveti mintea clara, insa planul intuitiv va poate juca feste. Asadar in aceasta saptamana nu va ascultati in totalitate intuitia si totodata nu va subestimati – caci veti avea tendinta.

Citește și:

Din punct de vedere al sanatatii fizice, este posibil sa va confruntati, fara a fi obligatoriu, cu afectiuni care au caracter acut, poate chiar de cateva minute (cum sunt crampele intestinale, crampele musculare, durerile scurte dar taioase de cap etc.). Tulburari intestinale, pusee depresive, anxioase si practic orice tulburare care are caracter de criza va poate afecta echilibrul sanatatii in aceasta saptamana.

Sfatul astrologului: adoptati metode antistres, va vor fi de ajutor.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Nativii Rac traiesc momente rare in aceasta saptamana, se produc evenimente astrale pe care nu le-au mai trait de atat de mult timp...

Foto:Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.