Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 11-17 februarie

O saptamana exceptionala pentru majoritatea zodiilor, cu evenimente astrale rare, de bun augur, care vor marca existenta pe termen lung pentru multi nativi.

In planul sanatatii sunteti destul de bine aspectati, din punct de vedere psihic reusiti sa va reechilibati emotional, sa gasiti solutiile tulburarilor si nemultumirilor cu care v-ati confruntat in ultima perioada.

Din punct de vedere fizic astrele nu va predispun la afectiuni grave. Persoanele cu afectiuni cronice vor avea simptomatologie obisnuita, nici mai buna, nici mai rea.

Sfatul astrologului: va recomandam atentie in privinta alimentatiei.

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Perioada cuprinsa intre 11 si 17 februarie le aduce nativilor Leu din punct de vedere al sanatatii strictete, control, constrangerea de a lua masuri.

Cu alte cuvinte nativii Leu se vor simti nevoiti sau poate se hotarasc singuri sa ia masuri importante in privinta stilului de viata, masuri pe care sa le respecte cu strictete. Vor hotari de exemplu sa urmeze un program de sport sau sa doarma mai multe ore pe noapte, vor hotari sa inceapa o dieta sau pur si simplu sa isi creeze un program organizat care sa le sustina proiectele si sanatatea.

Citește și:

In plan psihic nativii Leu au un tonus bun, sunt insa bulversati de gandurile si ideile unor schimbari care ar trebui sa le faca viata mai frumoasa si sa le alunge greutatile.

Foto:Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.