Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 18-24 februarie

Aceasta saptamana aduce o serie de provcari pentru multe zodii si scoate la iveala nevoia acuta a unor schimbari.

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie Din punct de vedere al sanatatii fizice, putem spune ca va veti simti excelent. Este vorba mai mult de o forta pozitiva interioara care va face viata mai frumoasa, chiar daca mici sufeinte nu va dau pace (de exemplu boli de sezon sau simptomele firesti ale unei boli cronice). In sinea voastra va simtiti foarte bine si in felul acesta putem spune ca saptamana aceasta este una extraordinara pentru voi, dragi nativi Taur.

Este posibil, dar si firesc de altfel in mijlocul atator activitati, sa va simtiti bulversati, uneori emotionati, agitati sau nehotarati. Nu va faceti griji, lasati intuitia sa va ghideze si in felul acesta nu veti gresi.

Sfatul astrologului: mizati pe ceea ce simtiti.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni traiesc o saptamana intensa, plina de evenimente care le ating latura interioara, care nu ii lasa indiferenti si care totodata ii stimuleaza sa se autodepaseasca, sa evolueze.

Citește și:

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

In plan psihic si emotional, va puteti simti tensionati, impulsivi, poate chiar stresati, dar toate aceste evenimente care va declanseaza aceste stari au rol pozitiv, de invatare, de evoluare, de dezvoltare in plan spiritual si nu numai.

Pentru a elimina stresul, se pare ca doar activitatea fizica va avea efecte pozitive asupra voastra in aceast saptamana. Asadar gasiti timp pentru un program de sport, eventual mergeti impreuna cu prietenii la o sala, la dans, la inot etc.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.