Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 18-24 februarie

Aceasta saptamana aduce o serie de provcari pentru multe zodii si scoate la iveala nevoia acuta a unor schimbari.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, este posibil ca mici afectiuni de sezon sa va dea batai de cap. Pentru cei care sufera de boli cronice, nu se intrevad riscuri de agravare a simptomelor.

Sfatul astrologului: iesiti mai des si faceti mult sport.

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Nativii Rac sunt foarte bine aspectati in aceasta saptamana, planetele prezinta tranzite care ii avantajeaza in mod fantastic, astfel ca aceasta saptamana va fi speciala, puternica, intensa, si va viza planul sentimental, al constiintei, al evaluarii interioare.

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie Racii vor face in aceasta saptamana schimbari sau gesturi importante, urmarile acestora fiind cele pe care le asteptau poate de ani de zile si pentru care nu au facut nimic pana acum. In aceasta saptamana nu mai amana nimic si sunt hotarati sa faca ceea ce n-au facut in ani. Si bine fac! Vor suferi de asemenea si sacrificii, caci orice lucru mare nu se poate face altfel.

Citește și:

Sunt astfel puternici, inventivi, activi, inspirati, intreprinzatori si practici, realizeaza lucruri de exceptie sau iau hotarari cu ecou puternic, decisiv.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.