Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 25 februarie - 3 martie

Este o saptamana a provocarilor astrale, Luna Noua va aduce nevoia deciziilor, analizei corecte si solutionarii unor probleme care nu mai pot fi amanate.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Dragi nativi Berbec, saptamana aceasta trebuie sa va bazati pe intuitie in toate planurile. Sunteti puternici din punct de vedere fizic, aveti un organism rezistent, insa stresul va poate declansa unele tulburari.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Prin urmare este posibil sa suferiti tulburari intestinale sau variatii de greutate, fara a avea un motiv clar pentru toate acestea. Atentie pentru cei care sufera de afectiuni hepatice, simptomatologia poate deveni mai suparatoare.

Din punct de vedere psihic, treceti printr-o perioada mai grea, provocatoare, cu evenimente care va preocupa sau chiar va supara, ideal ar fi sa nu dati curs acestora pentru ca se vor rezolva curand si nu merita stresul adiacent.

Sfatul astrologului: pastrati-va calmul si incercati sa va relaxati.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

horoscopul saptamanal al sanatatii Pentru nativii Taur saptamana cuprinsa intre 25 februarie si 3 martie este una plina de provocari.

Citește și:

Aceasta perioada se caracterizeaza prin incercarea rabdarii, sunteti nevoiti sa asteptati unele rezultate, sa aveti rabdare pana la finalizarea unor evenimente pe care le asteptati cu mult entuziasm, astfel ca este posibil ca toata aceasta agitatie inteioara sa va determine la “iesiri” neasteptate, la abordari nediplomatice, la reactii explozive. Astrologii va sugereaza sa incercati sa va detasati de preocuparile acestei perioade pentru ca rezultatele, se pare, vor aparea abia dupa 15 martie.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.