Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 4-10 martie

Saptamana aceasta primavara nu vine cu astenie, ci cu vesti bune in privinta sanatatii pentru majoritatea zodiilor. Cititi mai jos ce va rezerva astrele.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Traversati o perioada care va mentine tonusul, care va solicita, va provoaca si va trezeste curiozitatea. Aceasta saptamana este presarata cu situatii ce par sa ascunda ceva, cu surprize dar si cu o serie de mesaje pe care le veti primi atat din jur, cat si de la propriul organism.

Sfatul nostru este sa nu gasiti scuze comune la tot ceea ce vi se intampla, ci mai degraba sa cautati motive reale si masuri de revenire. Aveti nevoie de odihna, insa nu este vorba de acea odihna prin concediu, somn, relaxare, ci mai degraba o odihna a propriilor ganduri si tulburari interioare. Lasati amintirile deoparte, visati cu ochii deschisi si incercati sa va detasati de toate grijile care nu va dau pace de cateva luni.

Sanatatea este tulburata de aceste semne ale, dar si de vremea de tranzitie care ne ameninta cu celebra “astenie de primavara”.

Citește și:

Sfatul astrologului: gasiti timp pentru voi si pentru acele actiuni despre care stiti ca ava aduc micile bucurii in viata.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Va bucurati de o comunicare excelenta cu cei din jur, insa cu toate acestea tonusul psihic este usor scazut.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.