Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 4-10 martie

Saptamana aceasta primavara nu vine cu astenie, ci cu vesti bune in privinta sanatatii pentru majoritatea zodiilor. Cititi mai jos ce va rezerva astrele.

Poate ca s-a acumulat obseala, poate ca lucrurile nu se rezolva in ritumul pe care l-ati dori si sunteti tensionati. In tot cazul, asteptati cu nerabdare unele rezultate inca din saptamana precedenta si este posibil ca acestea sa intarzie sa apara si in aceasta saptamana, ceea ce va determina sa fiti stresati, nelinistiti, agitati, poate chiar cu pusee depresive.

Incercati sa va detasati de grijile cotiniene, cu atat mai mult cu cat astrele ne arata ca rezolvarea acestora nu depinde de voi.

Din punct de vedere al sanatatii fizice sunteti bine aspectati, este posibil ca insomniile si tulburarile gastro-intestinale sa va dea batai de cap.

Sfatul astrologului: nu va exteriorizati tensiunile interioare, riscati sa creati conflicte in jur.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Vesti minunate pentru nativele Gemeni: traversati o perioada plina de bucurii, de impliniri, ceea ce va energizeaza, va determina sa aveti o stare interioara benefica, radiind energie pozitiva si veselie.

Citește și:

Cu o asemenea aura interioara nici sanatatea fizica nu poate suferi. Asadar aveti o buna imunitate, rezistati fara niciun efort in fata stresului si in ciuda asteniei de primavara, organismul vostru se simte tanar si energic ca in copilarie.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.