Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 4-10 martie

Saptamana aceasta primavara nu vine cu astenie, ci cu vesti bune in privinta sanatatii pentru majoritatea zodiilor. Cititi mai jos ce va rezerva astrele.

Asadar, dragi nativi Gemeni, va veti bucura din plin de vremea de primavara.

Sfatul astrologului: nu faceti excese alimentare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, perioada buna continua, asa cum spusesem deja in previziunile astrale din saptamanile trecute. Astrele va surad pentru o vreme si chiar daca apar mici situatii care va consuma sau va tensioneaza, in asamblu toate acestea au rolul de a va pregati, de a va invata esente ale vietii, de a va ajuta sa trageti concluzii pe care mai tarziu sa le puneti in practica in folosul vostu.

Sanatatea fizica nu va creeaza prbleme, atentie insa la alimentatie, este posibil sa fiti tentati la excese alimentare, ceea ce duce la cresterea in greutate si eventual la o serie de tulburari, in functie de starea de sanatatae a fiecarui nativ Rac (agravarea tulburarilor gastrointestinale sau cardiovasculare, cresterea glicemiei la diabetici etc.).

Citește și:

Sfatul astrologului: aveti incredere intr-un viitor mai bun.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, saptamana aceasta va aduce o serie de provocari, dar totodata si multa energie pentru a le face fata. Aveti o mare putere de munca, rezistati fantastic in fata stresului, insa se pare ca va doriti mai mult timp pentru cei dragi, ceea ce va determina sa va simtiti nelinistiti, poate chiar nesatisfacuti de rezultatele voastre, desi acestea sunt bune caci astrele ne arata rost de succes.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.