Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 4-10 martie

Saptamana aceasta primavara nu vine cu astenie, ci cu vesti bune in privinta sanatatii pentru majoritatea zodiilor. Cititi mai jos ce va rezerva astrele.

Pur si simplu intr-o vreme in care aveti un succes in cariera de invidiat, voi va doriti timp pentru familie. Nu faceti o tragedie din aceasta situatie si nu va lasati purtati de sentimente negative.

Din punct de vedere al sanatatii fizice sunteti bine aspectati, aveti un organism puternic, care se regenereaza usor, insa din pricina stresului puteti creste in greutate. De aceea noi va recomandam sa evitati alimentatia compulsiva.

Sfatul astrologului: nu faceti excese alimentare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Saptamana aceasta este ca un test general entru voi, dragi nativi Fecioara, un test complex pe care il promovati cu felicitari! Este evident ca in urma unor realizari asa marete veti starni invidii, asadar o serie de capcane va pot fi intinse, spre dezamagirea voastra.

Prin urmare in aceasta saptamana comunicati excelent, va creati multe relatii care va vor fi de ajutor in viitor, dar totodata aveti luciditatea de a descoperi persoanele cu ganduri rele din jurul vostru.

Citește și:

Din punct de vedere psihic sunteti vigilenti, mai atenti decat de obicei, cu o mare putere de munca, lucizi, comunicand excelent cu cei din jur si totodata reusind sa interpretati realele intentii din spatele cuvintelor frumoase.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.