Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 18-24 Martie

Astrele va pregatesc o saptamana provocatoare, de reevaluarea a propriilor valori, dar si a starii de sanatate, de regasire si reechilibrare interioara. Cititi mai jos ce va rezerva astrele pentru fiecare zodie in parte.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Pentru nativii Berbec incep vremurile bune – Soarele intra in zodia voastra si va aduce numai influente pozitive.

astrologie: horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Sanatatea este direct vizata, astfel ca organismul vostru prezinta o energie buna, o putere mare de regenerare si refacere – acum este momentul sa urmati un tratament intens sau sa faceti o interventie – iar imunitatea este crescuta, astfel ca bolile vor sta departe de voi.

Din punct de vedere al sanatatii psihice sunteti la fel de bine aspectati, aveti un tonus interior bun, rezistenta la stres, dar si un echilibru emotional care va ajuta sa eliminati tensiunile interioare si sa fiti placuti pentru cei din jur, chiar atragatori!

Sfatul astrologului: este timpul sa actionati in orice domeniu, inclusiv in privinta sanatatii – astrele va aduc noroc in toate.

Citește și:

astrologie: horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Aceasta saptamana, dragi nativi Taur, vizeaza in special planul sanatatii.

Este o perioada in care organismul vostru este sensibil si chiar daca nu veti avea niciun simptom sau semn ca ceva ar fi in neregula, totusi este recomandat sa mergeti la medic pentru investigatiile de rutina, fiindca astrele indica faptul ca se intampla ceva cu sanatatea voastra.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.