Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 25-31 Martie

Aceasta saptamana marcheaza o serie de schimbari si provocari pentru fiecare zodie in parte, avand loc fenomene astrale puternice, cu influente pe termen lung.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Nativii Berbec traverseaza o perioada plina de influxuri astrale puternice si contrastante. Toate aceste influente astrologice se vor abate si asupra sanatatii.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Din fericire avem doar vesti bune: sunteti mai energici decat de obicei, mai optimisti si mai curajosi, prin urmare daca aveati vreo temere sa va prezentati la medic, sa incepeti un tratament sau sa va hotarati cu privire la o interventie chirurgicala, in aceasta saptamana veti gasi curajul necesar de a face cea ce v-ati dorit.

Organismul este puternic, rezistent la stresul organis, cu o imunitate sporita si cu o mare capacitate de regenerare. In esenta putem spune ca starea voastra de sanatate este excelenta!

Sfatul astrologului: este o saptamana a curajului, asadar faceti tot ceea ce v-ati propus.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi dragi nativi Taur apar elemente sensibilizante in ceea ce priveste sanatatea. Astrele arata ca o serie de simptome va vor da batai de cap, dar aceste simtpome nu sunt relevante pentru o patologie anume, desi pot ascunde dezechilibre mai ample.

Citește și:

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.