Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 1-7 Aprilie

Aceasta saptamana va fi resimtitia ca o provocare de catre unii si ca o usurare de catre altii. Astrele formeaza legaturi puternice in aceasta saptamana, cu ecou pe termen lung si cu influenete care nu vor trece neobservate. Cititi in continuare previziunile astrologice pentru fiecare zodie.

Astfel ca in plan psihologic va veti simti suprasolicitati, tensionati, confruntandu-va cu situatii care cer multa atentie din partea voastra, luciditate, rabdare si ordonare. Astfel ca este posibil ca in finalul saptamanii sa va simtiti epuizati.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Din punct de vedere fizic puteti primi vesti bune daca va aflati intr-un tratament sau mergeti la medic pentru un diagnostic. In aceasta saptamana sunt favorizate toate tipurile de tratament, prin urmare este indicat sa urmati orice terapie.

Sfatul astrologului: pastrati-va optimismul si cereti sfatul celor dragi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Aceasta saptamana va aduce pofta de cunoastere, luciditate, forta de munca, rezistenta la stres, precum si o mare nevoie de schimbare.

Simtiti nevoia sa imbunatatiti un aspect din viata voastra si acest lucru nu il puteti realiza decat prin forta intelecuala, prin cunoastere, printr-o strategie care va provoaca la nivel mintal. Sunt favorizate studiile si “lucrul cu mintea”.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Din punct de vedere fizic va simtiti excelent, sanatatea va sustine, dar exista insa un risc minor al accidentelor. De aceea este indicat sa manevrati cu atentie ustensilele si aparatele. Astrele nu prevad insa accidente grave sau rutiere.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.