Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 1-7 Aprilie

Aceasta saptamana va fi resimtitia ca o provocare de catre unii si ca o usurare de catre altii. Astrele formeaza legaturi puternice in aceasta saptamana, cu ecou pe termen lung si cu influenete care nu vor trece neobservate. Cititi in continuare previziunile astrologice pentru fiecare zodie.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Sfatul astrologului: gasiti timp si pentru relaxare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Perioada cuprinsa intre 1 si 7 aprilie aduce pentru voi o usurare sufleteasca, astfel ca multe situatii tensionante se dizolva si multe probleme care pana acum va nelinisteau isi gasesc solutiile.

Prin urmare sunteti favorizati astral, sunteti norocosi, cu o buna capacitate intelectuala, astrele oferindu-va optimism, foarta de munca, claritate in idei.

Din punct de vedere fizic sunteti de asemenea bine aspectati astral, organismul vostru este puternic, cu o buna rezistenta in fata bolilor si o energie care va tine oboseala departe.

Sfatul astrologului: este o saptamana favorabila deciziilor.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Nativii Balanta traiesc o serie de aventuri in aceasta saptamana, aventuri pe care si le doresc si pe care le savureaza in secret pana la ultima picatura de placere. Balantele stiu ca vor fi criticate de unii, invidiate de altii, dar putin le pasa atata vreme cat traiesc intens fiecare clipa! Iar acestor momente chiar le duceau lipsa!

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Prin urmare dragi nativi Balanta in aceasta saptamana sunteti energici, pusi pe sotii, neastamparati, optimisti si plini de voie buna.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.