Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 8-14 Aprilie

Saptamana cuprinsa intre 8 si 14 aprilie aduce evenimente astrale importante care, pentru unii nativi, pot prezenta ecouri pana in toamna aceastui an. Se prduc schimbari si e loc de noi provocari.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana cuprinsa intre 8 si 14 aprilie reprezinta pentru nativii Berbec o perioada plina de evenimente, de noroc si de situatii benefice.

horoscopul sanatatii - horoscop saptamanal

Astfel ca, dragi nativi Berbec, in aceasta saptamana va simtiti plini de energie, aveti idei bune, ghinionul va ocoleste si tot ceea ce va propuneti devine realitate.

Aceste aspecte benefice se transmit si in privinta sanatatii fizice, multe boli isi pot gasi vindecarea in aceasta saptamana. Mai mult decat atat, incepand cu aceasta saptamana si pret de o lunga perioada va veti imbolnavi mai rar, bolile va vor ocoli caci sunteti protejati astral.

Pentru cei care sufera de afectiuni cronice, in aceasta saptamana simptomele se amelioreaza, iar pe parcursul a catorva luni de zile complicatiile afectiunii de baza intarzie sa apara.

horoscopul sanatatii - horoscop saptamanal Sunt favorizate saptamana aceasta toate tipurile de tratament, cu precadere cele prin miscare sau prin masaj.

Citește și:

Sfatul astrologului: este o saptamana emotionanta pentru voi si este recomandat sa nu lasati emotiile sa va copleseasca.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Perioada cuprinsa intre 8 si 14 aprilie este pentru voi, dragi nativi Taur, o vreme frumoasa, o vreme de rasfat personal, o perioada in care va dedicati timpul liber voua.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.