Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 8-14 Aprilie

Saptamana cuprinsa intre 8 si 14 aprilie aduce evenimente astrale importante care, pentru unii nativi, pot prezenta ecouri pana in toamna aceastui an. Se prduc schimbari si e loc de noi provocari.

Este foarte utila aceasta tendinta din aceasta saptamana pentru ca va ajuta sa va ingrijiti mai mult atat imaginea, cat si sanatatea, iar toate acestea va ajuta sa aveti o stima de sine ridicata si sa va simtiti foarte bine.

Psihic sunteti bine aspectati, rezistati usor in fata stresului, insa din punct de vedere al sanatatii fizice este posibil sa va confruntati cu tulburari hormonale sau tulburari gastrointestinale.

horoscopul sanatatii - horoscop saptamanal

Sfatul astrologului: este vreme de rasfatare, noi va recomandam sa alegeti metodele naturiste.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Pentru voi, dragi nativi Gemeni, aceasta saptamana va aduce multe provocari in special in plan psihic si social.

horoscopul sanatatii - horoscop saptamanal Prin urmare sunt avantajate in aceasta saptamana toate activitatile care va stimuleaza intelectual, care cer solutii rapide si logice de la voi, dar si situatiile care necesita interactiunea cu cei din jur, crearea de noi relatii, realizarea de noi cunostinte.

Citește și:

Din punct de vedere psihic sunteti optimisti, rezistati bine in fata stresului, insa este posibil sa va simtiti suprasolicitati. Tot in aceasta saptamana este posibil sa va hotarati asupra unor renuntatri, iar aceste hotarari sa va aduca nemultumire sau tristete.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, aveti un organism puternic, o imunitate crescuta, astfel incat afectiunile de sezon vor sta la distanta de voi.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.