Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 8-14 Aprilie

Saptamana cuprinsa intre 8 si 14 aprilie aduce evenimente astrale importante care, pentru unii nativi, pot prezenta ecouri pana in toamna aceastui an. Se prduc schimbari si e loc de noi provocari.

Sfatul astrologului: toate cuvintele nesabuite adresate clor din jur si toate acele momente in care nu v-ati controlat iesirile este posibil sa se intoarca impotriva voastra in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru nativii Rac aceasta saptamana nu este una tocmai usoara, insa este o saptamana in care astrele le dovedesc ce forta interioara detin acesti nativi.

horoscopul sanatatii - horoscop saptamanal

Este o perioada plina de situatii stresante, epuizante, situatii in fata carora nativii Rac cred ca nu vor putea face fata. Astrologul insa va sugereaza, dragi nativi Rac, sa nu dati inapoi, asa cum va impinge zodia, ci faceti tot posibilul sa infruntati responsabilitatile, veti fi uimiti cand veti constata de cata putere veti da dovada.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, organismul vostru are imunitatea usor scazuta, motiv pentru care este posibil sa contactati o boala de sezon.

Citește și:

horoscopul sanatatii - horoscop saptamanal Sfatul astrologului: nu dati inapoi din fata greutatilor vietii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Saptamana aveasta va aduce foarte muta energie intelectuala, dragi nativi Leu, prin urmare veti gasi acum solutii la unele probleme care va macina de mult timp.

Aveti un tonus psihic foarte bun, sunt favorizate domenii precum cele creative, dar si cele de logina, examenele sau invatarea unor lucruri noi.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.