Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 8-14 Aprilie

Saptamana cuprinsa intre 8 si 14 aprilie aduce evenimente astrale importante care, pentru unii nativi, pot prezenta ecouri pana in toamna aceastui an. Se prduc schimbari si e loc de noi provocari.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, organismul este rezistent, imunitatea crescuta, astfel ca bolile va vor ocoli. Este indicat sa acordati mai multa atentie dietei.

Sfatul astrologului: este indicat sa demarati in aceasta saptamana toate actiunile pe care vi le-ati propus.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Aceasta saptamana nu aduce informatii importante in zona sanatatii, fiind aspectate alte domenii ce tin de previziunile generale.

horoscopul sanatatii - horoscop saptamanal

Psihic aveti un tonus foarte bun, numai bine pentru o perioada asa de incarcata in care veti avea nevoie de o buna rezistenta in fata stresului.

In plan fizic, sanatatea este buna, organismul vostru este rezistent in fata afectiunilor de sezon. Atragem atentia insa asupra odihnei, este recomandat sa nu neglijati orele de somn.

Sfatul astrologului: gasiti timp pentru relaxare.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

horoscopul sanatatii - horoscop saptamanal Pentru nativii Balanta aceasta saptamana aduce si vesti bune, dar si mai putin bune.

Din punct de vedere al sanatatii, este posibil ca usoarele afectiuni de sezon sa va dea batai de cap, insa astrele nu aduc vesti cu privire la bolile grave.

Daca suferiti de afectiuni cronice, aceasta saptamana reprezinta o buna perioada pentru a va prezenta la medic in privinta reevaluarii starii de sanatate.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.