Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 15-21 Aprilie

In aceasta saptamana astrele formeaza opozitii sau legaturi care ridica o serie de incercari pentru majoritatea zodiilor, insa in general planul sanatatii este bine aspectat.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana cuprinsa intre 22 si 28 aprilie aduce nativilor Berbec o serie de situatii care starnesc griji in special legate de domeniul financiar.

horoscopul saptamanal al sanatatii

In plan psihic va confruntati, dragi nativi Berbec, cu structuri conflictuale, carora insa le gasiti solutii in timp util astfel incat sa nu fie urmate de un ecou nefavorabil. Aveti un tonus psihic excelent si reusiti sa estompati rapid situatiile negative, sa comuncati eficient si sa convingeti anturajul in favoarea voastra.

Din punct de vedere al sanatatii fizice astrele nu evidentiaza aspecte importante, asa incat putem concluziona ca cel mult afectiunile de sezon va pot tulbura buna dispozitie in aceasta saptamana.

horoscopul saptamanal al sanatatii Sfatul astrologului: mizati pe comunicare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Evenimentele astrale ale acestei saptamani vor fi puternic resimtite si de nativii Taur.

Citește și:

Apar o serie de provocari care cer nativului Taur sa fie ingaduitor, sa aiba rabdare, sa renunte la orice simt al posesivitatii, la orice gand ce il vizeaza doar pe el, ca o saptamana a gandirii colective, cu un soi de necesitati care nu ii caracterizeaza deloc zodia Taurului.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.