Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 15-21 Aprilie

In aceasta saptamana astrele formeaza opozitii sau legaturi care ridica o serie de incercari pentru majoritatea zodiilor, insa in general planul sanatatii este bine aspectat.

De aceea este posibil ca pentru unii dintre boi, dragi nativi Taur, aceasta saptamana sa para epuizanta, cu nemultumiri, insa trebuie sa va mentineti moralul sus pentru a trece cu brio o serie de provocari astrale.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Din punct de vedere al sanatatii fizice venim cu vesti bune: aveti un organism puternic, cu o buna imunitate, rezistati in fata afectiunilor de sezon, iar in cazul celor cu afectiuni cronice in aceasta saptamana (in special in a doua jumatate) veti resimti o ameliorare a simptomelor.

Sfatul astrologului: gasiti metode de relaxare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Pentru nativii Gemeni a horoscopul saptamanal al sanatatii ccentul in aceasta saptamana cade tocmai in domeniul sanatatii.

Exista riscul unor blocaje, precum si un risc crescut pentru cei care sufera de diabet sau boli cardiovasculare. Este posibil ca tensiunea arteriala sa creasca, nativii sa oboseasca mai usor in fata activitatilor de zi cu zi, sa se odihneasca greu, sa fie agitati ori sa aiba variatii ale glicemiei.

Citește și:

Exista si un sens opus al influentelor astrale: este posibil ca acest tonus cardiovascular sa accelereze o vindecare, o perioada de recuperare, o mai buna capacitate de invatare, memorare, o mai buna rezistenta in fata oboselii si a stresului.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.