Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 15-21 Aprilie

In aceasta saptamana astrele formeaza opozitii sau legaturi care ridica o serie de incercari pentru majoritatea zodiilor, insa in general planul sanatatii este bine aspectat.

Din punct de vedere al sanatatii psihce aveti un tonus intelectual bun si mecanisme puternice de rezistenta in fata stresului.

Sfatul astrologului: nu neglijati semnalele organismului. Daca nu va simtiti bine, mergeti la medic.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Saptamana cuprinsa intre 22 si 28 aprilie aduce nativilor Rac o serie de incercari in special in planul emotional si psihic.

horoscopul saptamanal al sanatatii Ca si cand in aceasta saptamana nativii Rac fac o evaluare a rezultatelor din ultimii zece ani, iar urmarile nu ii multumesc pe deplin. Gasesc nemultumiri fata de cei dragi, fata de copii daca este cazul, pe alocuri sunt surprinsi de unele rezultate cu privire la ceea ce isi doreau sa obtina, in concluzie aceasta saptamana este una de introspectie, de reevaluare, dar nativii Rac nu vor fi tentati sa ia decizi.

In plan fizic starea de sanatate este buna, bolile de sezon par sa ii ocoleasca, iar pentru cei care sufera de boli cronice este posibil ca stresul unei interventii viitoare sa ii tulbure.

Citește și:

Sfatul astrologului: mizati pe cercul de prieteni.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.