Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 29 aprilie - 5 mai

Aceasta saptamana este una energizanta, care aduce entuziasm, dar si relaxare si vreme de bucurie pentru majoritatea zodiilor.

Sfatul astrologului: gasiti timp pentru relaxare alaturi de cei dragi si detasati-va de problemele cotidiene.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Daca ultimele saptamani au fost foarte tulburatoare pentru voi, dragi nativi Rac, perioada cuprinsa intre 29 aprilie si 5 mai se anunta ca o eliberare, ca o usurare, ca si cand problemele dispar de la sine, iar relatiile cu cei din jur si cei dragi se refac, se revigoreaza, redevin asa cum un nativ Rac isi doreste.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Din punct de vedere al sanatatii fizice astrele va sustin, organismul vostru prezinta un tonus enegetic bun, astfel incat afectiunile va ocolesc, iar simptomele bolilor cronice nu va supara.

Sfatul astrologului: va sugeram o grija deosebita in privinta alimentatiei, veti avea tendinta la exagerari care vor avea urmari neplacute asupra sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Saptamana curpinsa intre 29 aprilie si 5 mai este pentru nativii Leu o perioada plina de evenimente solicitante, care cer sa fie rezolvate cat mai curand, tinand in priza nativii acestei zodii.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii

Asadar dragi nativi Leu, am putea spune ca saptamana aceasta o veti resimti ca o forfota mai mult sau mai putin stresanta, insa nu veti avea timp pentru indeplinirea nevoilor personale. Nu va faceti mari griji, chiar daca va veti simti obositi, sentimentele de implinire, de succes si apreciere din partea celor din jur va vor aduce o stare de bine inutil de exprimat in cuvinte.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.