Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 29 aprilie - 5 mai

Aceasta saptamana este una energizanta, care aduce entuziasm, dar si relaxare si vreme de bucurie pentru majoritatea zodiilor.

horoscopul saptamanal al sanatatii

In plan fizic organismul vostru este puternic, aveti o imunitate buna si rezistati bine in fata bolilor, chiar daca veti fi tentati sa faceti excese alimentare. Atentie insa la cresterea in greutate, mai ales pentru Leii care sufera de hipertensiune arteriala, boli de rinichi sau diabet.

Sfatul astrologului: este o saptamana care va va aduce multumiri de neimaginat!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru voi, dragi nativi Fecioara, aceasta saptamana are rostul de a va relaxa, favorizate fiind plimbarile sau drumetiile in natura.

Practic orice activitate in aer liber va destinde si joaca un puternic rol de binedispunere, de reenergizare, poate chiar de refacere.

Psihic aveti un tonus foarte bun, sunteti simpatizati, apreciati, cautati chiar in cercul vostru de prieteni sau in familie.

Tot in aceasta saptamana sunt favorizate planurile de viitor pentru ca mintea voastra gandeste mai clar, mai logic, poate detecta reale probleme sau reale beneficii privind viitoare decizii sau actiuni.

Citește și:

In plan fizic sanatatea va surade, aveti insa nevoie de odihna, de aceea astrologul va recomanda sa alegeti pentru sarbatori drumetiile sau petrecerea timpului in aer liber. Soarele va face mult bine.

Sfatul astrologului: mizati pe intuitia puternica din aceasta saptamana si relaxati-va in aer liber.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.