Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 13-19 Mai

In aceasta saptamana astrele aduc vesti bune pentru majoritatea zodiilor, atat in planul sanatatii, cat si in alte domenii ale vietii. Iata ce ne dezvaluie astrologul.

In plan psihic este posibil ca o serie de tensiuni nascute din conflictele cu cei din jur sa va strice buna dispozitie, insa foarte important este sa faceti o analiza a situatiilor cu care va confruntati in aceasta saptamana. Se pare ca traiti acum rezultatul unor actiuni mai vechi, iar daca le identificati, veti sti ce atitudine sa luati.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

In plan fizic sanatatea nu este puternic influentata astral in aceasta saptamana, nu se intrevad modificari majore, dar se pare ca ar trebui sa acordati o atentie mai mare alimentatiei si stilului de viata. Abaterile de la un stil de vita sanatos din aceasta perioada vor avea urmari in saptamanile viitoare.

Sfatul astrologului: adoptati un stil de viata sanatos si nu faceti excese de niciun fel.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, aceasta saptamana aduce prilej de analiza, de reevaluare a situatiilor prin care treceti si mai ales de organizare a viitorului apropiat.

Citește și:

Aveti nevoie de anticipare si dati dovada de o diplomatie de invidiat. Reusiti sa va detasati de prezent si sa priviti in ansamblu intregul context al situatiilor din aceasta saptamana. Aveti un tonus intelectual bun si o intuitie fantastica.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.