Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 13-19 Mai

In aceasta saptamana astrele aduc vesti bune pentru majoritatea zodiilor, atat in planul sanatatii, cat si in alte domenii ale vietii. Iata ce ne dezvaluie astrologul.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, afectiunile nu par sa va creeze probleme in aceasta saptamana. Este posibil sa prezentati unele tulburari digestive, dar lipsite de gravitate.

Sfatul astrologului: mizati pe intuitie.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru voi, dragi nativi Fecioara, perioada cuprinsa intre 13 si 19 mai este excelenta, plina de noroc, de vesti bune, de evenimente pozitive - excelenta am putea spune!

Toata acesta vibratie pozitiva va determina sa aveti un tonus psihic excelent, o intuitie foarte buna, o capacitate mare de memorare si multa creativitate.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, nici nu se pune problema ca organismul vostru sa prezinte vreo manifestare neplacuta. Ba mai mult, aceasta saptamana este considerata una a vindecarii sau a ameliorarii, prin urmare veti avea toate motivele de a va bucura de aceasta perioada favorabila.

Citește și:

Sfatul astrologului: nu amanati nicio activitate, sansa de reusita este fantastica!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Perioada cuprinsa intre 13 si 19 Mai este pentru voi, dragi nativi Balanta, una plina de provocari, in special in domeniul financiar si cel al relatiilor interumane.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.