Setari Cookie-uri

Berea: un aliat in lupta cu boala Parkinson

Consumul moderat si regulat de bere poate fi una dintre strategiile de reducere a riscului de aparitie a bolii Parkinson, potrivit unui studiu prezentat la cea de-a 136 - a adunare anuala a Asociatiei Americane de Neurologie.

Acest studiu a fost condus de catre Honglei Chen, MD, PhD de la Grupul de Neuroepidemiologie si Imbatranire al Institutului National de Mediu al Stiintelor Medicale in Cercetare Triangle Park, Carolina de Nord.

Membrii Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie atrag atentia ca un consum moderat de bere trebuie completat de un stil de viata sanatos si o alimentatie corespunzatoare.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.