Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 27 Mai-2 Iunie

Perioada cuprinsa intre 27 mai si 2 iunie este una de analiza, de introspectie pentru majoritatea zodiilor, fluctuatiile astrale avand ecou in special in zona psihica decat in cea fizica. Cititi mai departe ce va rezerva astrele in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Perioada cuprinsa intre 27 mai si 2 iunie activeaza pentru voi, dragi nativi Rac, o analiza a vietii, a originilor, a radacinilor, a prietenilor, a tuturor aspectelor care tin de relatii cu cei din jur si familie.

Sunteti introvertiti, poate chiar critici cu voi insiva, insa este important sa ganditi cu claritate, sa nu rastalmaciti lucrurile in favoarea voastra, ci sa invatati din propriile greseli.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Simtiti nevoia unei rezolvari sau a unei schimbari care sa va ajute sa eliminati tensiunile cu care v-ati confruntat in ultimii ani.

In planul sanatatii fizice este indicat sa nu faceti excese de niciun fel, iar adaca medicul v-a sugerat un regim sau un tratament, atunci trebuie sa urmati cu strictete recomandarile.

Sfatul astrologului: traversati o perioada de autoanaliza si este important sa nu va lasati influentati de planul sentimental.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Perioada cuprinsa intre 27 mai si 2 iunie se axeaza tocmai pe sanatate.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.