Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 27 Mai-2 Iunie

Perioada cuprinsa intre 27 mai si 2 iunie este una de analiza, de introspectie pentru majoritatea zodiilor, fluctuatiile astrale avand ecou in special in zona psihica decat in cea fizica. Cititi mai departe ce va rezerva astrele in aceasta saptamana.

Asadar, dragi nativi Leu, sistemele sensibile in fata oboselii par a fi acum destul de zdruncinate: sistemul digestiv, cardiovascular, endocrin, imunitar.

Va puteti confrunta astfel cu tulburari de sanatate cum ar fi cresterea tensiunii, dureri de cap, boli de sezon, tulburari de tranzit, dezechilibre endocrine, dureri de masea, afectiuni intime etc.

Va sugeram sa nu va neglijati simptomele si sa va prezentati la medic daca acestea apar.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Din punct de vedere al starii psihice, toleranta voastra este foarte scazuta in aceasta perioada si simtiti nevoia sa faceti curatenie in cercul de prieteni si cel al colaboratorilor. Va sugeram sa nu luati decizii pripite.

Sfatul astrologului: aveti nevoie de mai multa odihna.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru voi, dragi nativi Fecioara, aceasta saptamana aduce vesti bune, extraordinare chiar, suprinzatoare, manifestate printr-un noroc fantastic in orice domeniu, fie financiar, fie sentimental, fie public etc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.