Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 3-9 Iunie

Perioada cuprinsa intre 3 si 9 iunie este marcata de evenimente contradictorii, dar care au ca efect final stimularea unor abilitati, a unor mecanisme, poate chiar fortarea catre unele schimbari pozitive. Cititi mai departe previziunile astrale ale acestei saptamani.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana cuprinsa intre 3 si 9 Iunie este plina de evenimente pentru voi, dragi Nativi Berbec.

Sunteti suprasolicitati de tot ceea ce vi se intampla, sunteti supusi nevoii de a va dezvolta abilitatile, talentele, de a crea noi lucruri si de a va adapta rapid in fata noilor situatii care au loc.

horoscopul saptamanal al sanatatii iunie

Va simtiti prinsi intr-un dinamism din care nu puteti iesi, astfel incat abia de veti avea timp sa va dumeriti. Sunteti creativi iar astrele va sustin energetic, astfel ca rezistati bine in fata stresului si chiar daca va odihniti putin, nu va veti simti obositi.

Din punct de vedere al sanatatii fizice va atragem atentia asupra dietei, veti fi tentati sa mancati pentru placerea gustului si nu pentru sanatate. Traversati o saptamana foarte incarcata si ar fi bine sa va alimentati sanatos.

Sfatul astrologului: incercati sa evitati conflictele cu cei din jur.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, perioada cuprinsa intre 3 si 9 Iunie aduce serie de evenimente care cer unele schimbari in viata voastra.

Desi nu sunteti tocmai zodia care accepta usor schimbarile, se pare insa ca intamplarile si experientele din ultima perioada v-au determinat sa va doriti chiar aceste schimbari.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.