Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 10-16 iunie

Perioada cuprinsa intre 10 si 16 iunie aduce multe schimbari in viata nativilor, dar si o serie de provocari atat in planul sanatatii, cat si spiritual. Cititi mai departe previziunile astrale ale acestei saptamani.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Pentru nativii Berbec saptamana cuprinsa intre 10 si 16 iunie aduce o serie de tensiuni atat in plan social cat si familial.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Se intampla ca nu mai sunteti multumiti de multe situatii si lucruri din jurul vostru, chiar si de unele persoane am putea spune. Va nemultumeste superficialitatea celorlalti, lipsa de rabdare, amanarea unor responsabilitati, astfel ca va hotarati sa faceti voi ordine si sa “ii puneti la punct”.

Sunteti asadar tensionati, agitati, nemultumiti, dornici de a face ceva pentru a va recapata echilibrul interior, de aceea astrologul va recomanda prudenta in comportamentul fata de ceilalti.

In planul sanatatii fizice este posibil sa suferiti de dureri de cap sau tulburari gastrointestinale.

horoscopul saptamanal al sanatatii Sfatul astrologului: va recomandam sa nu faceti excese alimentare.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru nativii Taur perioada cuprinsa intre 10 si 16 Iunie aduce reale provocari in tot ceea ce inseamna comunicarea cu ceilalti.

Se pare ca va simtiti afectati de comportamentul celor din jur, ca aveti pretentii mai mari de la ceilalti, ca undeva lucrurile nu merg asa cum v-ati dorit. Va simtit tensionati, uneori puteti cadea in depresie, sunteti sensibili in plan emotional si aveti nevoie de mai multa sustinere din partea celor dragi.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.