Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 10-16 iunie

Perioada cuprinsa intre 10 si 16 iunie aduce multe schimbari in viata nativilor, dar si o serie de provocari atat in planul sanatatii, cat si spiritual. Cititi mai departe previziunile astrale ale acestei saptamani.

In planul sanatatii fizice va recomandam sa aveti mai multa grija in privinta alimentatiei si sa mergeti la medic pentru orice simptom pe care il observati. Daca ati amanat deja unele vizite la medic pentru afectiuni mai vechi, este cazul sa luati atitudine pentru sanatatea voastra.

Sfatul astrologului: urmeaza o perioada in care veti invata multe cu privire la interactiunea cu ceilalti. Cu cat sunteti mai diplomati, cu atat aveti mai multe de castigat.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Incepand cu aceasta saptamana nativii Gemeni se vor simtiti tot mai bine. O serie din problemele lor si obstacole astrale incep sa dispara, rand pe rand, lasand in urma loc de noroc, bucurii si impliniri.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Inca de acum doua saptamani ati fost favorizati astral, iar in aceasta saptamana va simtiti si mai bine decat pana acum. Sunteti energici, optimisti, acumulati cu usurinta informatii si experiente, munciti cu spor si rezistati bine in fata stresului.

Citește și:

In plan fizic sanatatea va surade, aveti o imunitate crescuta, iar daca suferiti de boli cronice, veti simti o ameliorare a simptomelor.

Sfatul astrologului: fiti cumpatati cu bunurile voastre si nu faceti excese alimentare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, incepand cu aceasta saptamana astrele pun accent pe sanatate pentru o perioada lunga de timp, de ordinul anilor.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.