Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 10-16 iunie

Perioada cuprinsa intre 10 si 16 iunie aduce multe schimbari in viata nativilor, dar si o serie de provocari atat in planul sanatatii, cat si spiritual. Cititi mai departe previziunile astrale ale acestei saptamani.

Este foarte important pentru voi sa dobanditi cat mai repede un stil de viata sanatos, pas cu pas sa introduceti alimente si preparate sanatoase in viata voastra, sa mancati cumpatat, sa cautati sa faceti miscare, sa adoptati terapii de relaxare si antistres, sa acordati atentie odihnei si asa mai departe. Cu alte cuvinte vi se cer schimbari in mai bine pe toate planurile, chiar si in cel al comunicarii.

Trebuie sa incepeti sa aveti rabdare, sa comunicati cu diplomatie cu cei din jur, sa ganditi de mai multe ori inainte sa spuneti o vorba sau sa luati o decizie, vi se cere practic cumpatare si control in mai multe planuri ale viatii.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Sanatatea este vizata in prim-plan, asadar este posibil ca toate organele si sistemele sensibilizate pana acum sa inceapa a da semne de tulburare functionala. Daca suferiti deja de boli cronice, este imperios necesar sa urmati cu strictete recomandarile igieno-dietetice si de tratament, caci fiecare greseala nu va fi iertata de astre.

Citește și:

Privit in ansamblu, toate aceste predispozitii astrale au rolul de a va invata ceva foarte important: sa aveti grija de voi.

Sfatul astrologului: nu va neglijati starea de sanatate si mergeti la medic pentru orice simptom care va deranjeaza.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Si pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 10 si 16 iunie aduce provocari in planul sanatatii.

Ca si in zodia Rac, incepand cu aceasta saptamana sanatatea este intens vizata astral, pentru o perioada lunga de timp.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.