Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 17-23 Iunie

Saptamana cuprinsa intre 17 si 23 iunie este una plina de imprevizibil, de provocari si schimbari pentru multi nativi ai zodiacului. Iata ce va rezerva astrele.

Simtiti nevoia de a va izola pentru o perioada, insa astrologul va sugereaza sa nu luati o astfel de decizie, atat timp cat relatiile cu cei din jur trebuie intretinute.

Aveti nevoie de mai multa odihna si griji mai vechi va rascolesc din nou. Este indicat sa iesiti cu prietenii, sa cautati activitati relaxante, care va destind si va alunga stresul.

horoscopul sapta,anal al sanatatii

Din punct de vedere al sanatatii fizice, o dieta buna va scapa de toate problemele. Organismul vostru este puternic si rezistent in fata stresului, iar sistemul imunitar functioneaza la cote maxime.

Sfatul astrologului: aveti noroc la bani in aceasta perioada, asadar nu va izolati ci interactionati cu cate mai multe persoane.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: zodia Gemeni

Pentru voi, dragi nativi Gemeni, perioada cuprinsa intre 17 si 23 iunie aduce schimbari, dar in sens bun.

Inca sunteti protejati astral si va puteti dezvolta proiectele, avand o sansa mare de succes. Comunicarea cu cei din jur este buna si gasiti usor solutii pentru problemele voastre, inclusiv pentru cele financiare.

Citește și:

In plan fizic starea de sanatate este buna, desi va puteti confrunta cu unele insomnii sau cu urmari organice ale stresului acumulat in ultima perioada.

Sfatul astrologului: nu neglijati orele de odihna si adoptati un program de miscare.

horoscopul sapta,anal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, se anunta o perioada minunata in care sunteti sustinuti si protejati astral.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.