Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 17-23 Iunie

Saptamana cuprinsa intre 17 si 23 iunie este una plina de imprevizibil, de provocari si schimbari pentru multi nativi ai zodiacului. Iata ce va rezerva astrele.

Primiti energie pozitiva, deveniti optimisti, cu pofta de viata, mai veseli, mai intelegatori, mai fericiti. Gasiti un rost si un sens intamplarilor din ultima perioada, dar si in privinta relatiilor cu cei din jur ori cu membrii familiei.

Va simtiti astfel mai detasati, mai calmi, mai pozitivi si mai inspirati. Aceste trairi va fac fermecatori, adorati de cei din jur si va aduc un plus atat in relatiile cu cei din jur, cat si in cadrul carierei.

horoscopul sapta,anal al sanatatii

In plan fizic sanatatea este buna, dar exista o serie de vulnerabilitati date in special de stilul de viata pe care l-ati avut in ultima vreme.

Cum spuneam cu cateva predictii in urma, astrele nu va vor ierta unele greseli cu privire la stilul de viata, la alimentatie, la odihna etc. Daca nu va-ti urmat tratamentele, daca nu ati mancat sanatos, daca v-ati neglijat orele de odihna sau programul de sport – acum simtiti un recul.

Citește și:

Nu este vorba despre un aspect clinic grav, dar va fi suficient cat sa va deranjez, sa va opreasca de la unele activitati sau planuri.

Sfatul astrologului: nu va neglijati sanatatea si stilul de viata.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 17 si 23 iunie aduce vesti in special in domeniul sanatatii.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.