Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 17-23 Iunie

Saptamana cuprinsa intre 17 si 23 iunie este una plina de imprevizibil, de provocari si schimbari pentru multi nativi ai zodiacului. Iata ce va rezerva astrele.

horoscopul sapta,anal al sanatatii

Asadar exista o serie de vulnerabilitati in special in privinta tulburarilor digestive si a bolilor cronice. Este posibil ca o gastrita sa se agraveze sau sa devina manifesta clinic, ori un ulcer sa va dea batai de cap, ori bila, ficatul sau intestinele sa nu mai functioneze normal.

Contsipatia, starile de voma, intoxicatiile, bolile diareice va pot da de furca. In ceea ce priveste bolile cronice, acestea isi pot agrava simptomatologia, ca o urmare a stresului si suprasolicitarii din ultima perioada, precum si ca urmare a exceselor de orice fel pe care le-ati facut in ultima vreme.

In ceea ce priveste planul psihic, sunteti tonici si optimisti, va pastrati forta de munca, capacitatea intelectuala si de comunicare.

Sfatul astrologului: nu va neglijati stilul de viata, alimentatia ori medicatia.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: zodia Fecioara

Pentru voi,dragi nativi Fecioara, vestile sunt in continuare bune.

Citește și:

Sunteti favorizati si protejati astral, aveti noroc in tot ceea ce faceti si sunteti admirati de cei din jur. Sunteti optimisti, aveti o mare putere de munca si capacitate de creatie.

Comunicati excelent cu cei din jur si luati decizii care va favorizeaza, atat timp cat va ascultati intuitia.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.