Setari Cookie-uri

8 Analize medicale care iti SALVEAZA VIATA

Exista o serie de boli cu simptomatologie discreta care pot deveni manifeste abia in ultimul stadiu evolutiv, cand ideea de vindecare este mult depasita si cand viata poate fi pusa in pericol.

Pentru aceste afectiuni exista analize medicale care pot detecta devreme prezenta bolii, atunci cand aceasta nu este manifesta, insa poate fi tratata, iar sansa de vindecare este maxima.

analize medicale care iti salveaza viata

Va propunem astfel sa descoperiti in articolul curent ce analize ar trebui sa faceti in mod uzual si cat de importante sunt acestea in ceea ce priveste starea de sanatate.

8 Analize care iti salveaza viata

Testul Babes-Papanicolau

Testul Babes-Papanicolau este considerat astazi un test de capatai in evaluarea sanatatii femeii. Acest test ar trebui realizat anual inca din anul inceperii vietii sexuale. Papanicolau poate decela orice modificare canceroasa la nivelul colului uterin. Sa nu uitam ca tara noastra ocupa loc de varf in topul european in ceea ce priveste incidenta cancerului de col uterin.

analize medicale care iti salveaza viata Va recomandam sa cititi:

Papanicolau - interpretarea tuturor rezultatelor acestui test

Citește și:

Hemoleucograma uzuala

Hemoleucograma uzuala reprezinta acea analiza de sange care ne arata numarul si caracterul celulelor din sange, precum: globule rosii, globule albe, trombocite etc. In functie de modificarile care se pot observa la nivelul acestor celule sanguine putem trage unele concluzii:
- existenta unei anemii;
- existenta unei infectii;
- existenta unui cancer de sange (leucemii, limfoame etc.);
- o posibila boala autoimuna etc.

Tree in the shape of a heart & Red glass heart@Shuttesrtock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.