Analize medicale - 7 rezultate care ar trebui sa te alarmeze

Analize medicale - 7 rezultate care ar trebui sa te alarmeze

Atunci cand privim rezultatele unor analize sau investigatii ne dorim sa intelegem acele rezultate si mai ales sa stim daca este cazul sa ne ingrijoram sau nu.

Analize medicale: ASLO marit

Rezultatul peste limitele admise la testului ASLO ar trebui sa alarmeze pacientul, aceasta analiza prezinta valori mari atunci cand organismul a fost afectat de Sterptotocul beta-hemolitic – o bacterie destul de agresiva care poate afecta multe organe, articulatiile, sistemul nervos, chiar si inima.

Cititi si:
Analize medicale explicate: testul ASLO (anticorpi antistreptolizina O)

analize medicale test aslo interpretare

Analize medicale: Colesterol marit

O colesterolemie marita (concentratia colesterolului total in sange) ar trebui sa alarmeze pe oricine. De cele mai multe ori colesterolemia peste 200 se asociaza si cu alte tulburari ale grasimilor din organism. Cea mai periculoasa afectiune data de tulburarile lipidice in organism este ateroscleroza – o boala ce “ataca” vasele sanguine si predispune la infarct miocardic, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral si chiar la alte urgente medicale, ca disectia de aorta.

Daca aveti rezultate anormale in ceea ce priveste colesterlul total, triglicridele, LDL, HDL – va sugeram sa cititi urmatorul articol:
Analize medicale pentru colesterol si alte grasimi din sange

Va sugeram sa cititi si:

Regim rapid care scade COLESTEROLUL
Ateroscleroza pe intelesul tuturor

Foto@Shutterstock.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: