Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 8-14 Iulie

Astrele va aduc multe vesti bune, dar totodata si voi trebuie sa depuneti putin efort pentru implinirea planurilor si bunul mes al lucrurilor. Cititi mai departe ce rezerva astrele in aceasta saptaana pentru fiecare zodie.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Pentru voi, dragi nativi Berbec, haosul si energia din ultima vreme continua, insa la intensitate mai mare.

Va agitati pentru tot soiul de idei sau activitati ivite in ultima perioada sau care poate sunt mai vechi, dar acum necesita rezolvare. Va veti simti suprasolicitati, tensionati, insa totodata foarte motivati si entuziasti cu privire la viitor.

horoscpul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Aveti o minte agera, comunicati excelent cu cei din jur si reusiti sa va impuneti punctul de vedere.

In privinta sanatatii fizice, va simtiti excelent! Atentie insa la surplusul de kilograme. Astrologul va sugereaza sa adoptati o dieta sanatoasa, sunteti predispusi sa luati in greutate.

Este posibil ca in cazul celor care sufera de hipertensiune arteriala, diabet sau boli cardiovasculare, simptomatologia de fond sa fie mai evidenta. Urmati cu strictete tratamentul medical si indicatiile igieno-dietetice, in acest mod veti evita neplaceri in privinta sanatatii.

Citește și:

Sfatul astrologului: adoptati un regim de hrana sanatos si faceti mai multa miscare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, saptamana ce urmeaza pune mai putin accent pe sanatate, insa va determina sa acordati mai multa energie in domeniul financiar.

Veti gasi in aceasta saptamana solutii care va vor aduce un plus financiar, de aici si un tonus psihic mai bun. Veti simti ca o serie de greutati se ridica, multe griji dispar si deja puteti face planuri frumoase pentru viitorul apropiat. Sunteti entuziasti si foarte motivati in aceasta saptamana.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.