Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 8-14 Iulie

Astrele va aduc multe vesti bune, dar totodata si voi trebuie sa depuneti putin efort pentru implinirea planurilor si bunul mes al lucrurilor. Cititi mai departe ce rezerva astrele in aceasta saptaana pentru fiecare zodie.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, va atragem atentia asupra greutatii si indirect asupra alimentatiei, dar si asupra bolilor digestive. Iata deci ca sunt deja suficiente motive pentru a incerca sa aveti o dieta sanatoasa, echilibrata, eventual si un prgram de sport care sa va tonifice si sa va energizeze.

Sfatul astrologului: comunicati mai mult cu cei din jur si dormiti suficient.

horoscpul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Dragi nativi Gemeni, aceasta saptamana inca va aduce vesti bune. In ultima perioada ati tot fost in centrul atentiei, iar aceasta ipostaza continua si in saptamana cuprinsa intre 8 si 14 iulie.

Va simtiti in continuare energi, inclusiv din punct de vedere intelectual, sunteti creativi, comunicativi, veseli, optimisti si motivati!

Nici in planul sanatatii fizice nu va merge mai rau. Organismul vostru este puternic, alimentat de starea psihica excelenta! Imunitatea este crescuta iar capacitatea de regenerare a organismului este mare.

Citește și:

Nu uitati sa adoptati totusi un stil de viata sanatos. Chiar daca acum va simtiti bine, unele alegeri neanatoase de acum isi pot face resimtite efectele mai tarziu.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.