Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 8-14 Iulie

Astrele va aduc multe vesti bune, dar totodata si voi trebuie sa depuneti putin efort pentru implinirea planurilor si bunul mes al lucrurilor. Cititi mai departe ce rezerva astrele in aceasta saptaana pentru fiecare zodie.

Sfatul astrologului: profitati maxim de aceasta perioada favorabila.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Si voi, dragi nativi Rac, ramaneti si in aceasta saptamana vedete ale zodiacului.

Astrele va tin partea in tot ceea ce faceti, va deschid usi, va aduc noroc si totodata putere de a pune in practica toate planurile.

horoscpul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Comunicati excelent, sunteti convingatori, motivati si optimisti. Aveti o buna capacitate de memorare, dar si de analiza – aici este posibil ca uneori sa deveniti melancolici.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, astrele arata ca planuiti unele interventii in privinta sanatatii. Indiferent de felul acestora, este indicat sa efectuati o serie de analize pentru controlul de rutina al sanatatii. In felul acesta eliminati riscul unor complicatii sau puteti detecta precoce o disfunctie, astfel incat sa o tratati la timp.

Citește și:

In ansamblu va simtiti bine, chiar mai bine decat de obicei, aveti multa energie si o imunitate crescuta. Bolile par sa va ocoleasca in aceasta perioada.

Sfatul astrologului: mare atentie la excesele alimentare! Alegerile nesanatoase va pot face rau!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 8 si 14 iulie este una pozitiva, incununata cu evenimente fantastice si plina de noroc.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.