Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 8-14 Iulie

Astrele va aduc multe vesti bune, dar totodata si voi trebuie sa depuneti putin efort pentru implinirea planurilor si bunul mes al lucrurilor. Cititi mai departe ce rezerva astrele in aceasta saptaana pentru fiecare zodie.

Asadar este momentul sa demarati acum unele proiecte, sa va implicati in cat mai multe evenimente si actiuni, caci aveti suficienta energie si sustinere astrala pentru a reusi. Va simtiti energici, sunteti creativi, puternici, convingatori, aveti un tonus intelectual excelent si puteti chiar sa incheiati contracte.

horoscpul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

In ceea ce priveste sanatatea fizica, este posibil ca pe fondul suprasolicitarii unele afectiuni mai vechi sa isi intensificce simptomatlogia: tensiunea arteriala marita, boli cardiovasculare, diabet, boli articulare, tulburari digestive.

Sfatul astrologului: evitati conflictele de orice fel.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Dragi naitivi Fecioara, perioada cuprinsa intre 8 si 14 ulie este atat de bine aspectata astral, incat veti trai zile foarte frumoase.

Spectaculosul, incredbilul, imprevizibilul sunt doar cateva atribute care vor descrie aceasta saptamana. Sunteti plini de energie si cu cat se intampla mai multe lucruri frumoase, cu atat nivelul vostru energetic creste si mai mult.

Citește și:

Va recomandam sa nu neglijati orele de somn caci aceasta perioada, pe cat este de frumoasa, pe atat este de epuizanta.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, organsimul functioneaza excelent, se regenereaza usor, iar imunitatea crscuta tine bolile departe.

Sfatul astrologului: nu neglijati orele de odihna si adoptati un regim plin de vitamine si minerale. Aveti nevoie!

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.